Leverantörer

Två män står och tittar ut över en byggarbetsplats

Tillsammans med våra leverantörer skapar vi livskvalitet för våra hyresgäster och värnar om trygghet och kvalitet. Vi ställer höga krav på oss själva, och detsamma gäller kraven vi ställer på våra leverantörer. Genom samsyn och en strävan mot samma mål underlättas samarbetet.




Vill du bli leverantör till oss - se aktuella upphandlingar


Vi lyder under LOU - lagen om offentlig upphandling. Alla våra leverantörer upphandlas via kommersannons.seför aktuella upphandlingar - läs mer här

Har du några frågor? Kontakta forvaltning@hasslehem.se








Är du redan leverantör?


Vi på Hässlehem samarbetar med flera leverantörer och partners och arbetet ska alltid hålla hög kvalitet. Som underlag till samarbetet ska samtliga leverantörer ta del av vår externa kommunikationspolicy "Förväntningar och hyresgästkommunikation". På så sätt blir syfte och riktlinjer tydliga för alla och vi säkerställer omtalad kvalitet. 

Del av syfte:
"Våra hyresgästers integritet och bostad har vi stor respekt för och fokus ligger på gott uppförande och tydlig profilering när vi genomför våra besök. Tydlig information inför besöken är också prioriterat för att i god tid förbereda hyresgästen".


Ladda ner och ta del av kommunikationspolicy "Förväntningar och hyresgästkommunikation"





Fakturera oss på Hässlehem


Viktig information till dig som leverantör för Hässlehem AB:

Vi vill att samtliga fakturor skickas till någon av nedan angivna adresser.

Vi har öppnat upp tre möjligheter för er att leverera era fakturor. Vårt önskemål är att företrädesvis få fakturorna i det format och i den ordning de presenteras nedan.

E-faktura

• Har ni möjlighet att skicka e-faktura gör ni det till de EID-adresser som visas i nedan tabell. Vi använder oss av Pagero för att ta emot e-fakturorna.

• Be er VAN-operatör styra/routa alla e-fakturaadresser till Pagero.

• När er operatör har satt upp e-fakturadresserna så kan ni börja skicka e-faktura.



PDF-faktura

• Vi tar gärna emot PDF-fakturor. Om ni från ert affärssystem (eller via separat PDF-skrivare) kan skriva ut era fakturor som PDF-filer skickar ni dessa till mailadressen nedan. En faktura per PDF fil. OBS! Skannade PDF:er accepteras ej.

• PDF-fakturor skickas fortsättningsvis till: hasslehem@pdf.scancloud.se

• FE-nummer skall skickas med på PDF-fakturorna.

Pappersfaktura

Tillsvidare tar vi även emot pappersfakturor. Om ni inte från ert affärssystem kan skriva ut era fakturor som PDF, skickar ni fortsättningsvis pappersfakturorna till adressen enligt nedan. FE-nummer för respektive bolag finns i tabell ovan.

Hässlehem
FE-5700 Scancloud
831 90 Östersund

OBS: Endast fakturor skall skickas till dessa adresser. All annan post skickas som vanligt till postadressen. Fakturor skickade till vår tidigare fakturaadress kan komma att återsändas.


Om ni behöver hjälp eller frågor gällande:

E-faktura kontaktar ni support@pagero.com eller +46 31 730 88 70

PDF-faktura eller pappersfaktura kontaktar ni fakturagruppen hos vår skanningspartner, Scancloud AB, 08-554 221 49 eller edi-relations@scancloud.se.


 




Snickare som sträcker sig upp mot en fönsterkarm


Vi gör det tillsammans - för våra hyresgäster



Har du några frågor eller synpunkter?
Kontakta Bobutiken - tel. 0451-38 46 40bobutiken@hasslehem.se